Mercedes Vito W447

De Mercedes-Benz Vito, geproduceerd onder de W447-serie vanaf 2014, is een veelzijdige bestelwagen en minibus die verkrijgbaar is in verschillende varianten om aan de behoeften van bedrijven en gezinnen te voldoen.

Het ontwerp van de Vito W447 is functioneel en ontworpen voor maximale bruikbaarheid. Hij kan worden gekocht als gesloten bestelwagen voor het vervoeren van goederen, als toerwagen voor het vervoeren van mensen of in andere gespecialiseerde configuraties.

Het interieur van de Vito is ruim en veelzijdig en kan naar wens worden aangepast. De passagiersmodellen bieden ruimte voor maximaal negen passagiers, terwijl de vrachtmodellen over een variabel laadvermogen beschikken.

Het motorenprogramma omvat zuinige dieselmotoren die staan ​​voor efficiëntie en betrouwbaarheid. De Vito W447 biedt bovendien een breed scala aan veiligheids- en assistentiesystemen, waaronder Lane Keeping Assistant en Dodehoekassistent.

Met zijn combinatie van veelzijdigheid, efficiëntie en geavanceerde technologie heeft de Mercedes-Benz Vito W447 zichzelf gevestigd als een populaire keuze in de wereld van bestelwagens en minibussen. Ideaal voor zowel zakelijk gebruik als gezinsvervoer, het blijft een symbool van kwaliteit en betrouwbaarheid.
Bezig met laden...
Mercedes V Klasse Vito W447 W448 Kofferklep Spoiler Achterklep AMG Look Styling Glans Zwart
Mercedes V Klasse Vito W447 W448 Kofferklep Spoiler Achterklep AMG Look Styling Glans Zwart
€ 149,95
Prijs per 1 stuk

Heb je vragen?

Heb je vragen?

Stuur ons een Whatsapp op 0657338059 of een email.