Bmw X1 F48

Bmw X1 F48

De BMW X1 F48, die van 2015 tot en met 2022 werd geproduceerd, was de tweede generatie van deze compacte premium SUV en zette het succesverhaal van de X1 voort. Dit model werd ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van klanten die op zoek waren naar een compacte SUV met stedelijke elegantie en hoge veelzijdigheid.

Het ontwerp van de X1 F48 was modern en aantrekkelijk. Met zijn rechtopstaande voorkant, karakteristieke dubbele niergrille en sportieve lijnen presenteerde de X1 zich als een SUV met een dynamische uitstraling. Deze generatie kenmerkte zich door een hogere zitpositie en een ruim interieur.

Het X1 F48-motorengamma omvatte een breed scala aan benzine- en dieselmotoren, evenals een plug-in hybride versie. Dankzij deze diversiteit konden klanten de X1 configureren op basis van hun individuele behoeften en voorkeuren, waardoor een evenwichtige combinatie van prestaties en efficiëntie werd gegarandeerd.

Het interieur van de X1 F48 was van hoge kwaliteit en bood moderne voorzieningen en een comfortabele rit. BMW's iDrive-infotainmentsysteem bood een intuïtieve bediening en uitgebreide connectiviteitsopties.

De rijdynamiek van de X1 F48 was wendbaar en onderstreepte BMW's reputatie op het gebied van nauwkeurig rijgedrag en rijplezier. Dit model was zowel in de stad als op bochtige landweggetjes wendbaar en bood een goede balans tussen comfort en sportiviteit.

De BMW X1 F48 was een succesvol model voor klanten die op zoek waren naar de combinatie van compacte afmetingen en premium features. Met zijn moderne design en veelzijdige aandrijflijnaanbod wist de X1 aan de verwachtingen te voldoen en bleef hij een populaire keuze in de wereld van compacte premium SUV’s.
BMW X1 F48 Aluminium Flippers DCT DSG Paddle Shifters
BMW X1 F48 Aluminium Flippers DCT DSG Paddle Shifters
€ 49,95
Prijs per Set links en rechts
Bekijk
Bmw X1 F48 Aluminium Sport Pedalen
Bmw X1 F48 Aluminium Sport Pedalen
€ 69,95
Prijs per per stuk
Bekijk
Bmw X1 F48 Smoke Glas Led Mistlampen Grill Bumper
Bmw X1 F48 Smoke Glas Led Mistlampen Grill Bumper
€ 99,95
Prijs per Set links en rechts
Bekijk
Bmw 1 Serie F20 F21 Startknop 4 Kleuren Leverbaar
Bmw X1 F48 Startknop 4 Kleuren Leverbaar
€ 12,95
Prijs per stuk
Bekijk
Panoramadak dak Reiniger Doorvoer Tule Borstel Schoonmaken Schuifdak Afvoer Zonnedak Lekkage
Bmw X1 Panoramadak dak Reiniger Doorvoer Tule Borstel Schoonmaken
€ 14,95
Prijs per stuk
Bekijk
Heb je vragen?

Heb je vragen?

Stuur ons een Whatsapp op 0657338059 of een email.