Hulp bij het plaatsen van uw bestelling

Bestellen bij uwautoonderdeel.nl gaat snel en simpel. Ons bestelproces bestaat uit vier duidelijke stappen. Uw bestelling wordt pas definitief na uw bevestiging. 
.
1.Selecteer uw producten

Met de knop in winkelmandje voegt u een artikel toe. Wilt u meer van hetzelfde artikel bestellen, pas dan het aantal aan. Met de link 'verder winkelen' gaat u terug naar de winkel.
Heeft u zich bedacht? Klik dan op het kruisje om een product te verwijderen.
Klaar met winkelen? Klik dan op 'bestel deze artikelen' of check direct uit met de 'PAYPAL' knop.

2.Voer uw adresgegevens in

In het scherm 'Uw gegevens' kunt u uw adresgegevens invullen. Deze informatie gebruiken wij voor het verzenden van uw bestelling. Velden met een sterretje (*) zijn daarom verplicht om in te vullen. Ook kunt u hier extra informatie aangeven over het type auto en eventuele extra opmerkingen plaatsen die u nodig vind om aan ons kenbaar te maken. Klaar met uw gegevens invoeren? Dan kunt u de algemende voorwaarden downloaden of lezen en accepteren als u daarmee akkoord gaat. Dit doet u door te klikken in het vakje. .

3.Kies uw betaalmethode

U kunt op de volgende manieren betalen

-iDEAL-internetbankieren
-Paypal
-Vooruitbetalen per bank/giro

Klik daar na op 'ga verder'

4.Bevestig uw bestelling

In deze stap krijgt u een overzicht van uw bestelgegevens.

â—¦ Klopt alles? Dan kunt u de bestelling afronden met de knop 'Bevestig met betalingsverplichting'.
â—¦ Wilt u iets wijzigen? Klik dan op 'Ga terug' en pas uw bestelling aan.

Orderstatus per e-mail

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u via e-mail een orderbevestiging. Hierin staat nogmaals een overzicht van alle bestelinformatie. 
Heeft u geen e-mail ontvangen? Controleer dan of de bevestiging niet in de map met ongewenste e-mail of spam terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem dan direct contact met ons op. 

Verzendbevestiging:

Zodra uwautoonderdeel.nl uw bestelling verstuurt, ontvangt u een verzendbevestiging.

Annuleren of wijzigen

Wilt u een reeds geplaatste bestelling wijzigen of annuleren? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail: automotivepartswoerden@gmail.com. Het annuleren van een bestelling is kosteloos als het pakket nog niet is verzonden. Heeft u een pakket eenmaal geaccepteerd bij de postbode, dan zijn de verzendkosten bij een retourzending voor eigen rekening.


 
Heb je vragen?

Heb je vragen?

Stuur ons een Whatsapp op 0657338059 of een email.