Bmw X2 F39

De BMW X2 F39, die vanaf 2018 geproduceerd wordt, is een compacte Sports Activity Coupé (SAC) en vormt een aanvulling op BMW’s De X2 staat bekend om zijn opvallende design en wendbare rijgedrag, waardoor hij een populaire keuze is voor klanten die op zoek zijn naar een compacte premium SUV met een vleugje sportiviteit.

Het ontwerp van de X2 F39 is onmiskenbaar en onderscheidt zich van andere modellen. Met zijn coupé-achtige daklijn, gespierde spatborden en karakteristieke dubbele niergrille straalt de X2 een bijzondere dynamiek uit. Deze generatie is ontwikkeld om jongere en designgerichte klanten aan te spreken.

Het X2 F39-motorengamma biedt keuze uit krachtige benzine- en dieselmotoren, waaronder M Performance-versies met nog meer vermogen en sportief rijgedrag. Ondanks zijn compacte formaat biedt de X2 responsieve prestaties en wendbaar rijgedrag.

Het interieur van de X2 F39 is modern en biedt hoogwaardige apparatuur en geavanceerde technologie. Het iDrive-infotainmentsysteem maakt intuïtieve bediening en connectiviteitsopties mogelijk voor smartphone-integratie en entertainment.

De rijdynamiek van de X2 F39 is wendbaar en onderstreept BMW's reputatie op het gebied van nauwkeurig rijgedrag en rijplezier. Dit model is bijzonder geschikt voor stadsverkeer, maar biedt ook een sportieve rijervaring op bochtige landweggetjes.

De BMW X2 F39 heeft zichzelf bewezen als een model dat inspeelt op de voorkeuren van klanten voor compacte premium SUV's met de nadruk op design en sportiviteit. Met zijn opvallende ontwerp en dynamische prestaties heeft de X2 een spannend model toegevoegd aan BMW's X-reeks en blijft hij een aantrekkelijke keuze voor moderne bestuurders.
Bmw X2 F39 Sport Nieren / Grill Hoogglans Dubbele Spijl Hoogglans Zwart
Bmw X2 F39 Sport Nieren / Grill Hoogglans Dubbele Spijl Hoogglans Zwart
€ 89,95
Prijs per stuk
Bekijk
Bmw X2 F39 Sport Nieren / Grill Hoogglans Enkele Spijl Hoogglans Zwart
Bmw X2 F39 Sport Nieren / Grill Hoogglans Enkele Spijl Hoogglans Zwart
€ 89,95
Prijs per stuk
Bekijk
Heb je vragen?

Heb je vragen?

Stuur ons een Whatsapp op 0657338059 of een email.