Mercedes CLS C219

Mercedes CLS C219 2004-2010

De Mercedes-Benz CLS C219-serie, geproduceerd van 2004 tot 2010, was een pionier in het vierdeurscoupésegment en zette nieuwe normen op het gebied van elegantie en prestaties. Dit model stond bekend om zijn avant-gardistische ontwerp, hoogwaardige materialen en indrukwekkende prestaties.

Het ontwerp van de CLS C219 was baanbrekend, met vloeiende lijnen en een coupéachtig silhouet dat hem een ​​onderscheidende aanwezigheid op de weg gaf. Deze vierdeurscoupé introduceerde een nieuwe designstijl die vaak door andere fabrikanten werd geïmiteerd.

Het interieur van de CLS was luxueus en bood hoogwaardige materialen, comfortabele stoelen en een schat aan technologische opties. De combinatie van elegantie en ergonomie zorgde voor een eersteklas rijervaring.

Het motorengamma van de CLS C219 varieerde van krachtige benzinemotoren tot efficiënte diesels, en er waren ook AMG-versies met indrukwekkende prestaties verkrijgbaar. De precieze besturing en het goed afgestelde chassis zorgden voor een indrukwekkende voertuigdynamiek.

Op het gebied van veiligheids- en assistentiesystemen bood de CLS C219 een uitgebreid assortiment uitrustingen, waaronder airbags en geavanceerde rijhulpsystemen.

De Mercedes-Benz CLS C219 was een pionier in de wereld van vierdeurscoupés en zette het merk voort als fabrikant van premiumvoertuigen. Dit model blijft een klassieker en wordt gewaardeerd om zijn ontwerp en prestaties.
Mercedes CLS C219 / W219 AMG Look Achterklep Spoiler Primer
Mercedes CLS C219 / W219 AMG Look Achterklep Spoiler Primer
€ 99,95
Prijs per stuk
Bekijk
Mercedes CLS C219 Kofferklep Spoiler Achterklep AMG Optiek Styling Glans Zwart
Mercedes CLS C219 Kofferklep Spoiler Achterklep AMG Optiek Styling Glans Zwart
€ 99,95
Prijs per stuk
Bekijk
Heb je vragen?

Heb je vragen?

Stuur ons een Whatsapp op 0657338059 of een email.