Audi A6

De Audi A6 is een icoon van de luxeklasse en belichaamt de essentie van luxe, prestaties en geavanceerde technologie. Sinds zijn eerste introductie in 1994 heeft de Audi A6 een indrukwekkend succesverhaal geschreven en zichzelf gevestigd als een van de meest begeerlijke modellen in deze klasse.

Het design van de Audi A6 straalt tijdloze elegantie uit. Met zijn zachte lijnen, opvallende single-frame radiatorrooster en hoogwaardige interieurmaterialen creëert de A6 een gevoel van luxe en verfijning. De nauwkeurige afwerking en aandacht voor detail maken elke rit tot een comfortabele en exclusieve ervaring.

De verscheidenheid aan aandrijfsystemen in de Audi A6 is indrukwekkend. Het biedt een keuze uit krachtige benzine- en dieselmotoren en hybride opties voor milieubewuste bestuurders. De quattro-vierwielaandrijving zorgt voor uitstekende tractie en stabiliteit op de weg, en de nauwkeurige afstelling van het chassis maakt een wendbare en comfortabele rijdynamiek mogelijk.

De technologie in de Audi A6 is toonaangevend in de luxeklasse. Met het MMI Touch Response-infotainmentsysteem, de Audi Virtual Cockpit, de nieuwste rijhulpsystemen en connectiviteitsopties biedt de A6 een moderne en geconnecteerde rijervaring.

De rijdynamiek van de Audi A6 is zelfverzekerd en wendbaar tegelijk. Hij biedt een perfecte balans tussen sportieve prestaties en maximaal rijcomfort, waardoor het een eersteklas voertuig voor lange afstanden is.

Samenvattend is de Audi A6 een luxueus vlaggenschip dat stijl, prestaties en technologie tot in de perfectie combineert en de traditie van het merk Audi in de luxeklasse in stand houdt.
Audi A6 C7 4G Avant Achterklep Spoiler Glans Zwart
Audi A6 C7 4G Avant Achterklep Spoiler Glans Zwart
€ 119,95
Prijs per stuk
Bekijk
Audi A6 C7 4G Facelift Grill Zonder Embleem Hoogglans Zwart Honingraat Quattro Look
Audi A6 C7 4G Facelift Grill Zonder Embleem Hoogglans Zwart Honingraat Quattro Look
€ 224,95
Prijs per stuk
Bekijk
Heb je vragen?

Heb je vragen?

Stuur ons een Whatsapp op 0657338059 of een email.